Sportsmans Pride Premium Dyrefor for Hund og Katt

Sportsman`s Pride er et premium dyrefor utviklet for alle typer hunder og katter. Hundeforet er et solid fullfor, og her er det alt fra valpefor til seniorfor. Katteforet er et fullfor både for kattunger og voksne katter. Både hundeforet og katteforet har meget høy smakelighet og er elsket av både hund og katt.

Høy Kvalitet: Foret er produsert med råvarer av høy kvalitet som er til mennesklig føde. Her det ikke slakteavfall i produksjonen og heller ikke kunstig smak eller farge. Foret inneholder ikke hvete/soya eller sukker og er garantert fritt for GMO (genmodifiserte organismer). 

Om Sportsman`s Pride: Sportsman`s Pride er en veldig stor Amerikansk produsent av hunde og kattefor med mere en 50 års erfaring. I 2009 ble produksjonen for det Europeiske markedet flyttet til en topp moderne fabrikk Tyskland. Dette pga. av nye strenge EU krav til GMO (genmodifiserte organismer).

  Prøvesmaking: Ønsker du en prøvepose på 200 gr. levert i postkassen for hund eller katt kan du bestille prøvepakke. For hund kan du velge mellom valpe for, vedlikeholds for, aktivt for, høyenergi for, senior for eller lam og ris. 

Hundeforet til Sportsman` Pride er anbefalt av Norges Jeger og Fiskeforbund. Sportsman`s Pride er et veldig populært for til aktive hunder, har meget god smakelighet selv for den mest kresne hund under alle forhold.

  Et solid fullfor som sikrer hunden og katten et godt liv.