Fantstisk Fluestang Til Sjøørret Fiske - A. Jensen Spook Seatrout

For de fleste fluefiskere er nok sjøørreten den gjeveste å fiske etter ved kysten ved siden av havabboren. De fleste fluefiskere har det utstyret som trengs. De nye fluestenger fra A. Jensen er de siste og råeste for erfarne fiskere som trenger en ny stang. Jensen Spook Seatrout. er en veldig slank og ekstremt lett stang. Dette gjør at fluestangen skjærer lett igjennom selv ekstrem vind, og gir lange kast. Helt rå stang, til en rå pris!

Line valget er A. Jensen Vector Coastal. Dette er ei line som er laget for de skandinaviske forhold ved kysten. Skyte klumpen er laget for at større imitasjoner skal kunne slåes enklere over og har sine fordeler i vind. Skyte lina er litt tynnere slik at lange kast skal gå greit hvis man må kaste langt. Vektor Coastal har også en ``Power Zone`` som er i det punktet som belastingen blir størst pga. dobbelt trekket. Fluesnella er også en viktig del her, selv om den i utgangspunktet bare er til å ha line på så må den ha en del plass til bakline å ha en jevn og fin brems. Denne må være helt tett slik at det ikke kommer inn saltvann og smuss.

A. Jensen Newnton er slike sneller. Sjøørreten er en glupsk fisk som beiter på det meste fra små krepsdyr til tobys og stingsild. Nå fra november til januar-februar er fiske imitasjoner (fluer) det det går mest i som feks Jiggy, Clouser Minnow og forskjellige Decieivere. (fiskeimitasjoner). Disse imitasjonene fiskes litt forskjellig men det viktigste er at man har stor variasjon i inntrekket. Stort utvalg av stenger, sneller, liner og fluer til Sjøørret med rask levering fra vårt lager i Kongsvinger

 

Join oss i dag, meld deg på nyhetsbrev, og få få fantastiske tilbud på mail etter hvert som vi får inn en mengde nye produkter for fluefiskere i forskjellige kategorier: Alt fra av stenger, sneller, liner, skyteklumper, fluebinding, til vadere osv. Alltid rask levering fra vårt lager i Kongsvinger.